Veckobrev vecka 23

Hej!

Idag har vi haft en jättefin dag i Sigtuna med en bra guidning av AnSi. Vilka fina elever vi hade med oss 👏🏻😃🍀 som alla lyssnade tålmodigt i värmen. Lunchen njöt vi av med den nästa utsikten över Mälaren. En liten film från dagen. Tack till Anna och Malin som följde med oss.

Tisdagens Giraffdagen blev mycket lyckad med åter igen ett fint samarbete mellan åk 2 och 5. De gjorde problemlösningsuppgifter i Scratch Jr, spelade spel, spelade in vänskapsfilmer, åt popcorn, drack saft och dansade.

Vänliga veckan har annars varit som en vanlig vecka, en del har verkligen gjort vänliga saker och Adrian har visat på stor vänlighet och blev bland de nominerade vald till en av två som fick pris. Stort grattis Adrian 🏅👏🏻🍀!

Veckan som kommer

Fyra skoldagar denna vecka varav två med vikarie. På måndag och tisdag kommer jag att sitta enskilt med eleverna för att genomföra bedömningsstödet i matematik. Cissi vikarierar på måndag och Britt på tisdag. Onsdag är ledigt då vi firar nationaldagen 🇸🇪. Annars fokuserar vi på att göra klart allt de som vi påbörjat. Det blir inget nytt läsuppdrag, vi fortsätter och läser i skolan. På fredag är det Öppen Scen och de elever som har anmält sig kommer att få träna på raster och hemma.

Skolavslutningen är onsdag den 13 juni på kvällen, en inbjudan kommer. Vi kör även Tårtkalaset på onsdagen den 13, mer info kommer.

Måndag: idrott utomhus, kläder efter väder och handduk.

Tisdag: läsuppdraget lämnas in.

Onsdag: Nationaldag

Torsdag:

Fredag: öppen scen

Ha det bäst och njut av ännu en varm helg 🌞😎! / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *