Lite blandat

Hej på er så här på självaste Nationaldagen 🇸🇪!

Imorgon torsdag kommer eleverna få sina grupper inför Tårtkalaset på onsdag, information kommer läggas upp här på bloggen. Ni som har barn som har någon form av specialkost kommer vi att ta hänsyn till och några av er kommer jag kontakta personligen.

Laddare och iPads kommer att få stanna kvar på skolan från och med fredag då vi ska påbörja all rensning och städning. Med andra ord så behöver alla ha koll på sina laddare och skicka med dem senast fredag. Alla foton kommer att raderas, så även filer och dokument. Skicka gärna med en kasse som eleverna kan lägga sina saker i, det som ska följa med hem.

Vill trycka lite på läsningen under sommaren. Lovet är långt och läsning är en färskvara. Se till att läs lite varje dag. Jag ska undersöka möjligheten att delta i den läsutmaning som vi haft tidigare genom jagharläst.se. Återkommer om det.

Här kommer två inlägg från Bobo`s rektorsblogg som ni behöver läsa. Den ena handlar om specialkost inför kommande läsår och den andra om branden som i måndags drabbade ett av flerbostadshusen nära skolan. Vi pratade lite lugnt om det igår och eleverna fick ventilera sina tankar. På skolan fanns kurator, skolsköterska och skolpsykolog på plats för de som behövde lite extra samtalsstöd.

https://steningehojden.wordpress.com/2018/05/30/information-om-specialkost/

https://steningehojden.wordpress.com/2018/06/05/brand-i-huset-brevid-skola/

Ha en fortsatt trevlig Nationaldag🌼!

/ Malin 🍀😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *