Veckobrev vecka 24

Hej!

Så där ja, nu är det sista veckan och den är inte ens hel 😢. Tänk vad ett läsår går fort 🤩!

Vi städar, städar och städar och när vi har gjort det så plockar vi lite till. Alla arbeten avslutas så att eleverna kan få med sig allt material hem. Glöm inte att skicka med en påse att lägga skolsakerna i. Då vi inför kommande läsår kommer att byta klassrum igen och denna gång ska upp på övervåningen så kan vi inte ha några privata elevsaker kvar. Jag ber er därför att titta på sko- och klädhyllor och ta med allt hem när ditt barn går på ledighet. I klädtunnan i hallen ligger det mycket kläder som ingen verkar känna till, glöm inte att titta där med.

Fredagens Öppen scen blev en hit, vi hade flera deltagare som i grupp eller individuellt kämpade på bra och gjorde ett bra framträdande. Extra roligt för klassen då årets vinnare blev Leona 🏅🎤🏆👏🏻, stort grattis.

Det saknas fortfarande några läsuppdrag, Allan Zongo – killen från rymden. Viktigt att de kommer in så fort som möjligt. Även en del laddare saknas till iPadsen, leta hemma om ni vet att de inte är inlämnade.

Veckan som kommer

Vi delar upp allt det roliga och gör lite varje dag. Vid tisdagens fotbollsmatch får åk 2 heja på oss lärare 😉👏🏻. Hasija är på utbildning tisdag och onsdag så Cissi är med oss istället. På onsdag smäller det, tårtkalas och avslutning. Nedan finner ni vad alla ska ha med sig till tårtkalaset i sina respektive grupper. Tänk på att även skicka med små knivar och skärbräda, slickepott och kanske annat som just ditt barn behöver. Tårtorna äter vi efter lunch. Alla elever slutar skolan 13.00 denna dag för att sedan komma tillbaka 17.45 för en kort samling inne i klassrummet innan vi går ut och sjunger in sommarlovet. Hoppas vi ses då. Se inbjudan nedan!

 

Måndag: idrott inomhus, ombyte, skor och handduk

Tisdag: fotbollsmatch åk 6 mot lärare

Onsdag: tårtkalas och avslutning

Vill passa på att tacka för detta läsår och önskar er alla en superskön sommar med massor av lata dagar, bad, glass, nya spännande platser och läsning i mängder 📚.

Sommarkramar Malin 🤗🤗🍀🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *