Nytt läsår, nya utmaningar

Hej på er alla!

Ett nytt läsår står för dörren och med sista arbetsdagen kvar så hoppas jag att allt hinner bli klart. Hoppas ni alla haft en skön sommar och njutit av sommarsverige 🇸🇪😉.

På måndag den 20/8 träffas vi 10.00 igen på skolgården. Vi har en kortare skoldag och slutar redan 13.00. Jag kommer snarast möjligt lägga upp klassens schema här på bloggen också.

Viktigt att ni alla går in och läser på rektorsbloggen då det är nya riktlinjer kring både sjukanmälan (finns även att läsa här på vår sida), skolskjuts och specialkost samt en massa annan information, föräldrasamråd. https://steningehojden.wordpress.com

Som ni alla vet anser jag att läsning är viktigt och jag hoppas att så många som möjligt, helst alla, har fyllt i sitt protokoll för sin sommarläsning. Flera av er har varit flitiga och skickat in era lästa böcker till Jagharläst 👍🏻. Fram till den 8/8 hade jag läst 48h samt lyssnat på ljudböcker i 51h. Vi får se vems halsband som blir längst, mitt eller alla elevers 📚😃✌🏻.

Som en liten rolig presentation av oss på skolan så har vi gjort en ”fem snabba” som ska upp på skolans rektorsblogg. Här kommer min 😉.

Viktiga datum så här i början:

20/8 Skolstart 10.00 på skolgården

27/8 Skolfotografering

4/9 Föräldramöte lågstadiet 18.00-19.30 (jag ör på utbildning på dagen så vikare kommer vara i klassen)

11/9 Naturskolan heldag ute på Rävast.

12/9 Skoljoggen

18/9 & 19/9 Elevledda samtal lågstadiet, tider kommer inom kort.

1/10 Naturskolan, höstvandring heldag. Fler datum och aktiviteter kommer.

Idrott första veckan är utan ombyte. Klassens första Idrott och hälsalektion är på torsdag. En tid framöver kommer lektionerna att hållas utomhus i skog och mark vilket gör att ni behöver tänka på kläder efter väder. Glöm inte att bra skor på fötterna är ett måste för att kunna få it det mesta möjliga av lektionen.

Jag vill hälsa Joel Hansson välkommen till klassen 😀. Joel kommer att arbeta som resurspedagog i åk 3 och åk 4. Eleverna kommer att träffa Joel redan första skoldagen.

Det obligatoriska vita kuvertet med en massa information och blanketter som ska fyllas i kommer eleverna att få med sig senast tisdag. Viktigt då att ni fyller i alla blanketter och lämnar tillbaka dem snarast.

Önskar er alla en trevlig helg!

/ Malin 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *