Vi e på gång, vi e laddade vi e tända

Sådär ja, då kör vi. HT-18 here we come. Så roligt att se alla elever samt flera av er föräldrar idag ute på skolgården. Vi har haft en väldigt soft dag där vi pratat lite rutiner, påmint oss om en del regler, nämnt lite om temat för läsåret som är Värdegrund samt pratat om innehållet i det vita kuvertet som fick följa med hem. I kuvertet ligger det flera dokument som ska tillbaka till skolan igen så en ide är att lägga tillbaka allt i samma kuvert. På dokumentet där ni/vi ansöker om medlemskap i en schackklubb så fyller ni i ”Springaren” som klubben ni vill tillhöra. Även detta papper ska lämnas till skolan trots att annan adress står på pappret. Självklart är ni snabba med att lämna tillbaka alla dokument till skolan. Missade att lägga ner ett brev från Bobo så det får eleverna med sig hem imorgon.

Direkt på morgonen imorgon tisdag kommer Alex och Joel att vara med klassen, kan vara bra om ni nämner det för ert barn. Jag kommer till ca 9.00. Viktigt att alla kommer i tid på morgonen, 8.10 börjar skolan!

Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *