Veckobrev vecka 39

Hejsan!

Nu kör vi igång med veckobreven på bloggen igen.

Tack till alla som deltagit i veckans utvecklingssamtal, alltid lika trevligt att träffa er föräldrar. Vi har några tappra kvar som jag får äran att samtala med inom kort. Jag kommer så fort alla samtalen är avklarade och då jag hunnit sitta med eleverna publicera de individuella utvecklingsplanerna på IST. Lägger upp ett meddelande här när det är klart.

Veckan som kommer

Måndag och tisdag är studiedagar för skolan men fritids är öppet som vanligt. Om du inte meddelat fritids ditt barns närvaro skicka ett sms till fritids (gå ej in via Tempus).

Onsdag: Läsuppdraget lämnas in

Torsdag: Nytt läsuppdrag delas ut! Ingen idrott.

Fredag: dans/rörelse med Eva-Karin.

Annan info

Fick igår veta att Hasija inte kommer tillbaka, tråkigt tycker jag.

På måndag den 1/10 börjar Natalie Chamoun och det ser vi verkligen fram mot. Samma dag, alltså måndagen den 1/10 är det dags för vår Höstvandring med Naturskolan. Vi samlas på skolan redan 8.10 då vi kommer att behöva dela ut pannkakor som vi får med oss från skolan, efter det är det en liten promenad till där vi möter upp Naturskolans personal. Vår vandringen var som ni kanske minns lite stökig så jag önskar att vi kan hjälpas åt i förberedelserna kring hur vi uppför oss i skog och mark. Småkryp och annat skogsliv kan vara obehagligt men inte farligt. Jag kommer att lägga ut den film som vi i klassen kommer att se som en förberedelse. Titta då gärna på den hemma också och prata om den. All får ta med sig ett litet fika, dryck (varm och kall) för en hel skoldag med vandring, rätt skor och kläder för att röra sig i skog och mark samt något mjukt att sitta på.

Önskar er alla en fin helg!

/ Malin

2 reaktion på “Veckobrev vecka 39

  1. Hej Malin!

    Vad härligt att bloggen är igång igen! Vi lyckas dock inte hitta något sätt att prenumerera på nya inlägg. Kanske bara missar något? På förskoleklassens blogg t.ex. hittade jag det längst ner på sidan, men här ser jag inte det valet. Vi vill ju inte missa något! 😊

    Med vänlig hälsning,
    Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *