Veckobrev vecka 41

Halloj!

Ännu en vecka har gått och vi har haft en vecka med mer utomhusaktiviteter än vanligt. Vi började med måndagens Höstvandring för att sedan vara ute på idrotten och avslutade veckan med Naturbingo med våra faddrar 😃.

Vilka fantastiska fadderpar vi har, en sann glädje att få vara med dem.

Vi har påbörjat arbetet med OneNote och fler uppgifter läggs nu in där. Detta gör att Showbie kommer att försvinna mer och mer. Vi lär oss nu hur vi ska arbeta i dokumenten, hur strukturen ser ut. Här ser ni veckan läsförståelse som eleverna arbetar med på lektionstid, uppgifterna är kopplade till själva läsuppdraget.

Faktaböckerna om nyckelpigan är inskickade till mig för bedömning. Ska bli roligt att läsa alla böcker och se vilka kunskaper eleverna har fångat upp samt vilket Grit de har att göra sitt bästa.

Arbetet med kartan på So:n är roligt och vi lär oss massor. Vi kommer koppla ihop kartarbetet med andra ämnen så som idrott och i förlängningen även textilslöjden.

Veckan som kommer

En vanlig vecka där vi är på skolan alla dagar.

Måndag: idrott utomhus, ombyte och handduk.

Tisdag: bild för blå grupp, slöjd

Onsdag: läsuppdraget lämnas in!

Torsdag: idrott utomhus, ombyte och handduk.

Fredag: dans/rörelse. Temafredag, bär en huvudbonad 🎩⛑🧢👑👒.

Skolinspektionen skickar varje år ut olika enkäter. I år får ni föräldrar fylla i enkäten och det gör ni via nätet. På måndag får alla eleverna med sig ett brev hem där koden för just vår skola finns med. Se till att bidra med era klokheter så Skolinspektionen får en rättvis blid av vår skola. Skulle lappen av någon anledning inte komma med hem så hör av er till mig, jag kan då maila er koden.

Önskar er alla en trevlig ⭐️.

/ Malin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *