Veckans ord

Hejsan!

Här kommer den efterlängtade informationen kring veckans ord. Alla elever har i sin OneNote-app en flik under sitt namn som heter Stavning och språklära. Där kommer ni alltid att hitta de aktuella orden för just den veckan. Till antal kommer det alltid att vara 10 ord. Innan orden presenteras så ligger det en instruktion, den är det viktigt att läsa. Vi har pratat mycket om att instruktioner finns till av en anledning, för att läsas och förstås. Eleverna tränar på ordens stavning så många gånger som just hen behöver hemma. I samband med det tränar vi på att skriva med läslig handstil. På onsdag den 5/12 blir det ett förhör där alla 10 orden ska skrivas rättstavade för hand.

Heja heja alla elever, nu siktar vi mot stjärnorna och blir bäst på stavning :-).

/ Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *