Läsning och veckans ord

Hejsan!

Denna vecka får eleverna inte med sig läseboken hem utan de har istället ett läseuppdrag i OneNote att jobba med. Själva uppgiften med instruktioner ligger i innehållsbibilioteket -> svenska->läsa. Passa på och sitt med ditt barn så att du ser vad det är för saker vi jobbar med. Passa på att fråga om andra saker vi jobbar med.

Veckans orden ligger också utlagda i OneNote under elevens namn->stavning och språklära->vecka 50.

I NOMP ligger det ett uppdrag som heter Digital tid 1, min önskan är att alla elever arbetar klart med det uppdraget till på torsdag den 20/12. Som nästan alla moment så behövs det ibland lite mer färdighetsträning än vad vi hinner med i skolan.

Hörs imorgon igen med ett veckobrev.

Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *