God jul och Gott nytt år


Så har vi nått slutet av 2018. Ett händelserikt år på många sätt med massor av nya kunskaper i våra ryggsäckar. Vill tacka för ett mycket gott samarbete under 2018 och som jag vet att vi håller i till slutet 😊. Denna sista vecka har varit omtumlande för många (många tårar blev det i måndags 😢) och jag uppskattar verkligen all den respons jag fått på mitt besked om att gå vidare i livet och lämna Steningehöjden 🙏🏻. Tacksamhet och ödmjukhet är bara två små ord som jag vill ge er alla.

Nu väntar en lagom lång julledighet för att sedan ses igen den 8 januari.

Glöm nu inte att läsa mycket under jul. Läsning är som jag sagt många gånger en färskvara. Tappa inte taget om läsningens magi och kraft 📕👍🏻.

Med hopp om en god jul och ett gott slut 🤗⭐️🎄✨. Varma kramar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *