Välkomna tillbaka

Ett nytt läsår med nya möjligheter har nu börjat 👍🏻. Sista terminen i åk 3, kunskapskrav i flera ämnen som ska bockas av.

Imorgon torsdag är det idrott som vanligt, alla elever kommer att vara inomhus med Helena.

På fredag är det skridskoåkning som gäller ⛸. Ber om ursäkt för sen information men skyller på att det är mycket som ska göras på kort tid med eleverna, saker som ingen annan än jag kan genomföra. I vilket fall som helst så åker vi efter lunch och är tillbaka på skolan 14.10, så eleverna får 40 minuter längre skoldag denna fredag. För att vara på isen behöver du ha skridskor, hjälm, tjockare handskar (ej fingervantar), lite tunnare rena överdragsbyxor. En utflykt till ishallen vore inget utan lite fika 😉 så ta med något kallt att dricka (ingen läsk eller liknande) samt något varmt om du vill. En smörgås, frukt eller annan godsak är också ok.

Ha en fortsatt fin vecka. Veckobrev kommer som vanligt på fredag.

Hälsningar Malin 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *