Veckobrev vecka 3

Första skolveckan är avklarad. Vi har påbörjat arbetet med samtalsunderlagen, på så vis har eleverna all information inskriven och klar när det är dags för själva samtalen. Jag kan i dagsläget inte säga när de blir, allt beror på hur fort det kommer en ersättare för mig. Hoppas att jag i nästa vecka kan ge er mer information ang rekryteringen. Förutom samtalsunderlagen håller jag på att testar av eleverna inom matematik och svenska. En del tester sker individuellt och tar då lite tid.

Rent kunskapsmässigt så arbetar vi vidare med skrivande och läsande i olika former. Inom matematiken har vi fokus på multiplikation och tränar på de olika tabellerna.

Eleverna har fått nya faddrar och vi har nu boden som ett gemensamt ansvarsområde. Vanliga fadderträffar kommer att läggas in.

Dagens skridskoåkning gick hur bra som helst, alla elever var superduktiga och kämpade på riktigt bra. De som inte hade egna skridskor fick låna 👍🏻. Titta gärna på filmen ✨!

Veckan som kommer

Fortsatt arbete med samtalsunderlagen och testning av olika slag. På fredag är Eva-Karin tillbaka igen för att ha dans/rörelse. Det som eleverna gör nu är något som ni föräldrar kommer att få ta del av i form av en föreställning. Mer information om när och var kommer. Läsläxan är igång igen som en kär och bra aktivitet 📕😉. Vi kör en omgång veckans ord igen så de delas up på måndag denna gång och förhörs på fredag.

Måndag: idrott inomhus, ombyte och handduk. Veckans ord delas ut!

Tisdag: bild för blå grupp. Slöjd för alla.

Onsdag: läsuppdraget lämnas in!

Torsdag: nytt läsuppdrag delas ut. Idrott inomhus, ombyte och handduk.

Fredag: dans/rörelse. Förhör av veckans ord.

Trevlig helg 🍀⭐️! / Malin

2 reaktion på “Veckobrev vecka 3

    • Stort tack till dig Patrick som kom ner och hjälpte till 👏🏻. Även Christian, Helena och Pernilla ska ha tack 👏🏻.
      / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *