Veckans ord och Konsekvenstrappan

Hej!

Nu är Veckans ord inlagda i OneNote. För att komma åt dem så behöver ni starta om iPaden helt och hållet och sedan gå in i OneNote. Under elevens namn ->stavning och språklära->veckans ord vecka 3 (ligger nu två kopior).Konsekvenstrappan

Vi har gått igenom denna Konsekvenstrappa som innebär att vi från skolan har förväntningar gällande beteende på eleverna i olika situationer. Förväntningarna kan vara att följa de klassrumsknep och andra skolregler som vi satt upp och gått igenom med eleverna. Hela skolan kör efter samma trappa och vi vet att hårt arbete väntar men att det kommer löna sig i slutändan. Jag hoppas att ni föräldrar tycker som vi att detta är bra och något som behövs. Har ni frågor får ni gärna höra av er.

Ha en fortsatt fin vecka! / Malin

En reaktion på “Veckans ord och Konsekvenstrappan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *