Klart med ersättare

Halloj!

Nu är det äntligen klart med min ersättare. Idag har Angeliqa Sigvardsson (hoppas efternamnet är rätt 😉) gjort sin första dag hos oss på Steningehöjden. Vi har inte gått ut med information då vi väntat till alla papper blivit påskrivna. Jag och Angeliqa har massor att gå igenom och vi kommer att gå parallellt i tre dagar till. Jag gör min sista dag tisdagen den 22 januari 😢, jobbigt men samtidigt skönt. Angeliqa känns som en lugn och stabil lärare så det kommer att bli jättebra 😊🙌🏻. Mer information om Angeliqa kommer med morgondagens veckobrev.

Vill också passa på att berätta att Oliver har valt att byta skola till Råbergsskolan då han bor i Rosersberg. Tack Oliver för de åren vi fick med dig och stort lycka till på Råbergsskolan ✨🤗.

På återseende imorgon. / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *