Veckobrev vecka 6

Hej alla elever och föräldrar!

Veckan har åter igen lidit mot sitt slut. Denna vecka har vi bland annat arbetat med omkrets och area. Som en extrauppgift har vi arbetat i Minecraft med att konstruera 8:ans tabell. Vi har även jobbat med analog programmering där vi tränat på att ge tydliga instruktioner via programmeringskort.

Vi har tittat på gamla nationella prov både i svenskan och matematiken för att förbereda oss lite. På tal om nationella proven så kan jag delge lite information: Det är inga fasta datum satta för proven än. Jag och några kollegor har ett möte vecka 8 för att planera och organisera upp proven, dock får de starta tidigast vecka 11. Jag återkommer med mer information efter mötet med mina kollegor vecka 8.

Nästa vecka ser lite annorlunda ut, bland annat har vi inga veckans ord den kommande veckan samt att läsuppdraget ska lämnas in på torsdag.

Måndag: Studiedag, skolan stängd.

Tisdag: Vanlig skoldag.

Onsdag: Första halvan av klassen har PRAO, andra halvan är i skolan som vanligt och har sina utvecklingssamtal.

Torsdag: Vanlig skoldag. Läsuppdragen lämnas in. Idrott i helklass (inga idrottskläder).

Fredag: Andra halvan av klassen har sin PRAO, första halvan är i skolan som vanligt och har sina utvecklingssamtal.

Jag vill åter igen påminna er som inte gjort det än, om att gå in på länken i det tidigare inlägget och fylla i era barns PRAO-plats. Jag behöver era svar SENAST SÖNDAG DEN 10/2.

Ha en trevlig helg! /Angeliqa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *