Veckobrev vecka 7

Veckan har än en gång tagit slut. Just denna vecka har ju varit lite speciell i och med att det både var studiedag och utvecklingssamtal/PRAO. Trots detta har eleverna kämpat på. Stora tummar upp till dem att de skötte sig så bra trots att vi gick utanför rutinerna.
Om vi bortser från studiedagen och utvecklingssamtalen/PRAOn så har vi denna vecka fortsatt att träna på läsförståelse i svenskan och problemlösning i matematiken. Vi har tittat på Horton hears a Who! på engelska med svensk text där vi både har tränat på den engelska förståelsen och hur ord uttalas samt läshastighet på den svenska undertexten. Vi har även påbörjat ett arbete med Den vita stenen där vi pratar om empati och kamratskap. I torsdags var det alla hjärtans dag där vi tillverkade alla hjärtans dag-kort. Det fanns en färdig mall eleverna kunde följa om de ville, men de kunde även få skapa egna kort.

Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet!

Nästa vecka drar vi igång med våra ”all med-uppdrag” igen! Första uppdraget är ”att vara vänlig”. Under den kommande veckan ska vi i klassen fundera hur man är då och efterleva det såklart! På fredagen har vi fredagsfinal, sportfredag. Alla som vill har på sig något sportigt. Det är även friluftsdag på fredag.

Se information om friluftsdagen här:

Den kommande veckan:

Måndag: Idrott – helklass!
Tisdag:
Onsdag: Läsuppdrag till skolan, idrott – blå!
Torsdag: Idrott – röd!
Fredag: Friluftsdag, sportfredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *