Bloggen hackad ;-)

Hej alla fina elever och föräldrar!

Saknar er mycket och tänker på er. Stort tack för era brev, blev så glad, kunde inte sluta och le :-). Såg att ni önskat svar tidigare men det blir inte alltid som man tänkt. Stort grattis till er start med de Nationella proven, heja er och kämpa på!!!

Istället för att svara var och en så frågade jag Angeliqa om jag fick hacka bloggen och skriva ett svar till er alla, hon sa som tur var ja :-). Mitt liv just nu består av att plugga och skriva inlämningsuppgifter, det är roligt på ett sätt att gå på universitetet och jobbigt när man vill att allt ska bli så bra som möjligt. allt jag gör som har med skolan att göra sköter jag hemifrån. Det kallas för att läsa på distans. Datorn är mitt arbetsredskap och på så sätt får jag tillgång till alla uppgifter samt skriver med klasskompisar. Eftersom jag inte träffar någon på dagarna så har jag nu börjat vikariera lite på två olika skolor i Bålsta. Det är kul att komma in och få träffa elever och kollegor samt att få undervisa. Förutom plugg så tar en fyrbent, lurvig, underbar liten kille vid namn Leo upp en hel del av min tid. Leo är av rasen Shih Tzu och om ca en vecka blir han 8 månader. Han älskar att springa efter pinnar och bär dem helst i munnen när vi är ute på promenad. Han är helt rumsren och har varit det sedan vi tog honom. När snön fortfarande låg kvar så älskade han att busa runt och jaga snöflingor och snöbollar. Han har en väldigt len och fin päls som kräver en del omvårdnad. Varje dag kammar eller borstar jag honom, det tycker han är rätt så okej men han vill gärna bita och busa med kammen eller borsten. En gång i veckan duschar vi av hela honom med schampo och balsam och efter det blir han fönad så att han inte behöver självtorka för då fryser han så mycket.

Jag dricker fortfarande kaffe och äter alltid en frukt till, äpple, banan eller apelsin blir det då. Det är tråkigt att äta lunch själv men ändå viktigt för att jag ska orka hålla fokus på pluggandet även på eftermiddagen. Läste att ni lärt er om kroppen, spännande. Kul att Angeliqa har introducerat Kahoot för er. Det är verkligen jättebra. Såg även att ni fortfarande arbetar med veckans ord och att multiplikationstabellerna lärs in ordentligt. Kul med mer arbete i Minecraft också, roligt att bygga olika ordklasshus. Hörde att Wilma slutat och att ni imorgon ska få en ny klasskompis. Ta väl hand om hen, ni är bäst så det bör ni fixa utan några som helst problem.

Tänker att jag ska komma och hälsa på er innan det blir påsklov, ska prata ihop mig med Angeliqa om vilken dag som passar bäst.

Här får ni lite bilder på Leo.

Massor av kramar till er alla! / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *