Dans och simning

Jag vill påminna er om att anmäla hur många biljetter ni vill ha för dansföreställningen den 9/4. Det gör ni i formuläret nedan:

Jag vill även påminna er om att det är simning på fredag! Det är viktigt att alla elever har med sig badkläder, tvål och handduk. Eftersom busstiderna är så tokiga kommer vi tyvärr vara tillbaka på skolan strax före 14.00. Det vill säga ca 30 minuter efter att skoldagen egentligen slutar. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

/Angeliqa

3 reaktion på “Dans och simning

  1. Hej Angeliqa!

    När jag klickar på länken till formuläret för dansuppvisningen kommer jag till en Microsoft-inloggning som säger att den bara tar skoladresser. Något som behöver justeras eller vad ska vi logga in med?

    Med vänlig hälsning,
    Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *