ADS, veckobrev vecka 12 och Dansuppvisning

ADS – Apple Distinguished School

Nu på torsdag 28/3 tar vi emot en utmärkelse från Apple för att vi blivit en ADS-skola, Apple distinguished school. Det innebär att vi på ett innovativt sätt arbetar med våra iPad dagligen på vår skola. Vi använder våra teknikberikade miljöer för att hjälpa eleverna att uppnå kunskapsmålen i Lgr 11.Vi är naturligtvis otroligt stolta eftersom vi är en av fyra skolor i hela Sverige som får denna utmärkelse! 

Apple kommer och delar ut ett diplom och vi samlar hela skolan i idrottshallen efter lunch för att fira detta! ⭐️🍏

Veckobrev vecka 12

Förra veckan blev veckobrevet väldigt långt. Denna vecka försöker jag därför korta ner det en aning. Nationella proven är fortfarande i full gång, men det börjar närma sig slutet på delproven i Svenska. I matematiken har vi repeterat algoritmer samt fortsatt arbeta med uppdrag i räkneappen NOMP. Vi har fortsatt arbetet med diskussioner om utanförskap och vänskap i Den vita stenen. I NO arbetar vi vidare med kroppen och har denna vecka lärt oss lite mer om muskler. Eleverna har tränat på en dans inför dansföreställningen och vi har även varit och simmat. Vi missade nästan bussen på vägen hem, men det gick bra som tur var (precis när vi trodde att vi hade missat bussen dök den upp)! Det är inget läsuppdrag denna vecka.

Bra att veta inför nästa vecka:

Måndag: Idrott – ta med idrottskläder, handduk och tvål. Veckans ord publiceras på bloggen och i Onenote.
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: Läsuppdrag med hem.
Fredag: Förhör av veckans ord.

Dansuppvisning
Några av er har redan anmält antal biljetter inför dansuppvisningen den 9/4 kl.12.15. (Applåder 👏) Men de som inte har gjort det vill jag påminna om att anmäla sig. Man kan antingen få en eller två biljetter. Även om man inte kan komma är det bra om man fyller i formuläret så att jag vet att informationen nått ut till alla. Formuläret har tidigare strulat, men det bör vara åtgärdat nu. Om man inte har svarat senast på onsdag den 27/3 kommer man inte få några biljetter.

Det var allt för denna gång. Trevlig helg! /Angeliqa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *