Tid för nationella prov

Hej,

Ursäkta att det har tagit sådan tid, men nu har vi äntligen fått till en tid inför visandet av nationella proven nästa vecka.

Mellan kl. 15-17 på onsdagen den 22/5 är ni välkomna till klassrummet. Ni kommer få hämta elevers prov och sitta och titta på dem tillsammans med eleverna. Jag finns på plats för att besvara enklare frågor under tiden. Om man vill diskutera proven i större sammanhang får man istället boka in en tid med mig. Ni får titta på proven, men sedan får ni lämna tillbaka dem då de är sekretessbelagda. Ni får alltså inte ta med dem hem eller fotografera dem.

Att titta på proven är inte obligatoriskt med jag uppmuntrar er att komma för det ger väldigt mycket att få titta på dem tillsammans med era barn och fråga hur de har tänkt i olika situationer.

Jag vill dock informera att eleverna som inte går på fritids kan inte de stanna på skolans område fram till kl.15, då bland annat försäkringar inte gäller vid olyckor. De får gå hem under tiden så är ni välkomna tillbaka till kl.15.

Ha en trevlig dag! / Angeliqa

En reaktion på “Tid för nationella prov

  1. Tack Angeliqa för denna möjlighet att kunna sitta och titta igenom NP med våra barn!
    Trevlig helg!
    Danielle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *