Ny lärare och tårtbakning

Hej,

Nu är det äntligen klart vem som kommer bli den nya läraren i åk 3 (framtida åk 4). Det är Noopur Parekh Nordberg, den nuvarande läraren för åk 6. Hon var och hälsade på i klassen idag där hon även gav eleverna ett uppdrag. Alla elever fick ett topphemligt kuvert med sig hem med hemliga saker i. Eleverna har skrivit ett datum på kuvertet och får inte öppna det förens då! Det är av yttersta vikt att eleverna öppnar kuvertet försiktigt när det väl är dags. Kuvertet får nämligen INTE gå sönder (hälsningar Noopur).

I morgon är det tårtbakning på skolan. Jag vill skicka en påminnelse till eleverna att de ska ta med sig sin ingrediens och eventuellt redskap!

Hej så länge! /Angeliqa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *