Sista veckobrevet för åk 3

Hej alla elever och föräldrar!
Här kommer det sista veckobrevet från Angeliqa.

Nu börjar denna vecka lida mot sitt slut även för mig. (Jag jobbar även på måndag och tisdag så jag är inte helt färdig med läsåret än).

I måndags hade vi fotbollsturnering där lärarna mötte årskurs 6 och de andra årskurserna hejade på från läktarna. Ni lämnade även in era iPads och laddare i slutet av dagen (tack för att det gick så smidigt!) samtidigt som vi städade ut klassrummet och tog hem material som använts och producerats under terminen.

I tisdags hade vi öppen scen där hela F-5 var med och hejade på. Flera från klassen var med och deltog. Tankspridd som jag var, sista dagen för terminen, glömde jag såklart både iPad och telefon i klassrummet så jag kunde tyvärr inte ta några kort. Men jag vill säga grattis Till KDM (Kajsa, Daniella och Maria), från vår klass som hamnade på förstaplats! Det var även Daniellas sista dag på Steningehöjden då hon lämnar klassen och byter till en annan skola efter sommaren. Vad roligt för henne att vara med och vinna just denna gång!
Efter öppen scen var det tårtbakning för F-6 där eleverna fick träna samarbete i grupper och att kunna organisera och planera ett projekt.
Här är klassens olika tårtor. Alla var väldigt fina (och goda enligt eleverna!):

Den tårta som vann finalen var en tårta från åk 6:

På kvällen var det dags för årets skolavslutning. Vad jag förstår är det första gången den hölls i gymnastiksalen. Oavsett så var den jättelyckad!
Ett stort grattis till Malte som blev tilldelad det prestigefyllda Giraffpriset!

Efter avslutningen fick de elever som ville följa med till klassrummet och vara med på ett sista Alla med-foto för läsåret. Temat komponerade vi tillsammans lite snabbt ihop till ”skolavslutning”.

Sist men verkligen inte minst vill jag tacka för alla otroligt fina presenter, brev och mail jag har fått! Jag känner mig överöst med kärlek. Jag satt och fällde en och annan tår igår när jag äntligen hade tid att titta igenom allt.

Tack för en otroligt fin termin! Jag känner mig väldigt välkomnad både av er föräldrar men främst av er elever. Vi har gjort en väldigt fin (om än kort) läranderesa tillsammans där vi har lärt oss mycket. Vi tog oss även igenom nationella proven ihop! Stora applåder till oss som gjorde detta första gången tillsammans!

Jag lämnar nu över bollen till Noopur och Camilla som kommer guida er vidare. Jag såg en så fin bild online som representerade detta på flera olika sätt och jag kände att jag var tvungen att ha med den.

Lycka till i åk 4!

Hälsningar Angeliqa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *