Veckobrev v. 36

Hej 🤩

Den här veckan har vi jobbat på med skrivregler, tallinjer och elektricitet. Vi börjar få koll på våra samtal och hitta mer och mer i onenote. Det ät mycket som är nytt och lite klurigt så vi kämpar på. Men alla i klassen är väldigt pepp och har en positiv inställning, vilket hjälper 💞👏

Från en väldigt lyckad idrottslektion 👏


Nästa vecka är det utvecklingssamtal för vissa elever. Det betyder att klassen slutar kl. 12.00 på tisdag. Vi äter lunch, har lunchrast och ses upp i klassrummet klockan tolv och avslutar. Det betyder också att båda grupperna kommer ha slöjd på onsdag, men ett kortare pass.

Efter utvecklingssamtalen kör vi igång med både Hemuppdrag och studiestöd.

Vecka 37

Måndag: Idrott – träna på banan inför skoljoggen. Vilket tempo behöver jag jogga för att orka 1h?

Tisdag: Utvecklingssamtal, se info ovan.

Onsdag:

Torsdag: idrott – Pokémonintervaller

Fredag: sportfredag

🍀 Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *