Veckobrev v. 38

Hej,

🍀 Nu är vi verkligen igång! 🍀 Wow vad mycket vi hinner med! Denna vecka har vi i matten avslutat kapitlet om taluppfattning, vi har haft ett prov och eleverna har fått logga in på IST för att få se hur det har gått. Vi har i engelskan skrivit en lite längre text för första gången, så det var riktigt kul för mig (Noopur) att få se. Och i NO har vi fått en liten liten glödlampa att lysa 💡. I svenskan fortsätter vi med läsning och stavning på olika sätt. I SO har vi pratat om olika medier och lärt oss om begreppen Mottagare och Avsändare.

Nästa vecka är det studiedagar på måndag och tisdag. Läxorna blir därför alltså till onsdag. Till på torsdag vill Camilla också att eleverna ser på flippen som finns här på bloggen.

Vi upplever också tyvärr att det har varit lite tråkig attityd, konflikter mellan elever på skolgården och ibland hårda ord mot varandra. Vi har pratat med elever direkt inblandade idag och igår, men upplever också att det gäller flera i klassen som ”hänger på”. Fundera om du kan förändra ditt beteende på något sätt inför nästa vecka. Och så kommer vi till veckan prata och arbeta med det.

Vecka 39

Måndag: studiedag – skolan stängd, fritids öppet!

Tisdag: studiedag – skolan stängd, fritids öppet!

Onsdag: nytt alla meduppdrag som är att berömma minst tre personer.

Lämna in Sv och Ma läxa, glosförhör engelska. Nya läxor ges ut till kommande vecka.

Torsdag: Idrott. Se flipp i SO

Fredag: fredagsfinal: finfredag.

 Vi önskar er en  trevlig helg ⭐️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *