Info från klassföräldrarna

Någon som fick mersmak av dagens skoljogg måntro? 😊 Några av eleverna i klassen är anmälda till Kalvruset på lördag. Ett roligt och lerigt (!) lopp som går av stapeln vid Rosersbergs slott på lördag 5 oktober. Vi tänker att det kunde vara en bra aktivitet för att få jobba på både samarbete och sammanhållning och att hjälpa varandra. Och dessutom torde det ge upphov till ett och annat skratt där i leran. 

Genom att kostnadsfritt anmäla sig till matteappen Albert (bara att säga upp sen om man inte vill fortsätta – ingen bindningstid och ingen uppsägningstid) är det dessutom gratis att anmäla sig till loppet. 

Vill man inte springa loppet får man gärna komma och ta en fika och heja
på sina kompisar. 

Så häng på vetja! Läs mer om loppet på kalvruset.se. Kommentera gärna här på bloggen om ni hänger på! Hoppas vi ses i leran!


/Klassföräldrarna (Caroline, Madeleine, Linda och Jenny)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *