Veckobrev v. 43

Hej!

Nu har vi tagit oss till höstlovet! Och som vi har jobbat och tränat 🍀 Alla elever i klassen har verkligen haft en kanonbra start på mellanstadiet och åk4. Nu får ni ta ett välförtjänt lov och verkligen njuta 🎃🌮🍁

Vi har i veckan avslutat arbetet med SVJ, kanske vill du visa upp det hemma? Vi har tränat addition och subtraktionsstrategier. Vi övar engelska och halloween-ord, labbar med ättika och så har vi såklart uppmärksammat FN. Vi tittar på Anders Hansens serie på SVT om våra hjärnor, och antecknar för fullt om det vi lär oss. Och Idag hann vi också ut på en liten tur till lekparken bredvid skolan 🤩

Till nästa vecka kommer vi fördjupa vårt värdegrundsarbete lite och det kommer vi göra med hjälp av skolkurator Sofia. Hon kommer ta en mindre grupp elever och ha samtalsövningar med. Detta kommer hålla på i ett par veckor och elevgrupperna kan variera, så ni vet. Jag kommer självklart också fortsätta i klassrummet med arbetet.

Till idrotten nästa vecka hälsar Jessica såhär:

Filmen hittar ni här

Vecka 44 – Höstlov Skola är stängd.

Men vi skickar med en höstlovsutmaning 🤩

Vecka 45 (Noopur ledig)

Måndag: Idrott

Tisdag: Eleverna slutar ca 13.30 och får med sig ett Hemuppdrag om elektricitet. Läxa i Ma och Sv lämnas in och delas ut.

Onsdag:

Torsdag: Idrott

Fredag: 💞 Grönfredag 💚

Trevlig helg och ha ett härligt lov alla fantastiska höjdare 🍀

Många kramar från Noopur, Karin och Camilla 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *