Veckobrev v. 47

Tänk vad tiden springer iväg, snart är vi vid jullov känns det som 🍀

En betydligt bättre vecka, eleverna är fortsatt trötta men vi pratar om just att inte störa varandra och tänka på ljudnivån. ” Precis när du blev trött och behövde ta en paus, så kanske någon annan just hittade fokus”. Vi måste hjälpa varandra att orka arbeta dom sista veckorna ⭐️

Vi har i veckan börjat multiplicera, och wow vad ni kan 🍀 Vi kommer snart in på division och då sätts våra tabellkunskaper lite på prov. Vi har avslutat samhällskunskapen och medier och påbörjat arbetet med religion. Kommer du ihåg vad de fem världsreligionerna heter?

Vi börjar avsluta vårt arbete kring elektricitet, endast två labbar kvar. Denna vecka har vi arbetat teoretiskt med elsäkerhet, kostnad för belysning och industriers användning av elektricitet. 💡Idag avslutade vi också veckan med att se en verklighetsbaserad film om just el. Den hann vi inte klart med men fortsätter på måndag 🤩

Till idrotten nästa vecka hälsar Jessica

Se filmen inför lektionerna här

Vecka 48

Måndag: Idrott

Tisdag: Läxa in och ut (Sv, Ma och Eng) Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: 💞 Alla med uppdrag: Hälsa på någon du inte känner.

🍀 Fredagsfinal: Black friday

Trevlig helg önskar Noopur, Karin och Souror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *