Veckobrev v. 50

Hej,

Ännu en fullspäckad vecka!🍀 Vi har varit och simmat, avslutat terminens bild och reflekterat över vad vi tränat på och utvecklat.

Vi har hela veckan uppmärksammat Nobel och uppfinningar på olika sätt. Här ser ni en kort sammanfattning från eleverna efter en av lektionerna:

Vi har också skapat egna uppfinningar för att på bästa sätt hjälpa mänskligheten framåt. Idag har vi röstat fram från alla riktigt toppen-idéer, här ser ni vad klassen röstade fram.

Vi fortsätter tänka på de globala målen genom våran julkalender. Lägger med ett exempel här så ni kan prata om det hemma också.

Utöver det har vi fått vara med och titta på förskoleklassens luciatåg, vi har fortsatt med arbetet i religion och så har vi skrivit en hel del på våra snälla julsagor. Ni hör, det har varit väldigt mycket på gång och full aktivitet hela veckan. 🤩

Jag blev uppmärksammad på att jag inte gått ut med datumen för jullovet så tydligt så jag ber om ursäkt och gör det nu 🤪🍀

Sista skoldagen är 19 december. Vi slutar ca. 10.00

Skolan börjar igen onsdag den 8 januari kl. 8.10

Nästa vecka kommer Camilla börja jobba lite igen, hon är med klassen samtliga dagar på förmiddagen. Vi ses fram emot att få ha dig här igen 🍀🤩

Vecka 51

Måndag: jullekar med faddergrupper (både förskoleklass och åk 8A). Vi är i idrottshallen men du behöver inte ha med ombyte. Vi tränar på polonäsen som en station och kör julgransstafett som den andra.

Tisdag: pyssel med faddergrupper (både förskoleklass och åk 8B)

Onsdag: pyssel med faddergrupper (både förskoleklass och åk 8C). Vi städar IPad, lådor och hallen. Se till att ha med en ryggsäck med plats eller en extra påse.

Torsdag: Julavslutning, se info ovan

Fredag: Jullov – skolan stängd

Trevlig helg önskar Noopur, Karin och Sorour 😍🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *