Veckobrev v. 2

Då var vi igång igen och här kommer årets förta infobrev 🍀

Det känns toppen att vara igång igen och samtliga elever är taggade! Vi har i veckan blickat bakåt lite och funderat på 2019 som nyhetsåret. Idag fick eleverna välja ut några nyheter att sammanfatta – visa era PicCollage hemma och så får ni gärna skriva till oss här om vilken nyhet ni tyckte var mest intressant. 🍀

Vi har såklart också blickat framåt, satt upp mål för 2020 och ändrat om våra Klassrumsknep. Vi påminner extra mycket om både klassens och skolans trivselregler såhär i början, ifall man på lovet glömt bort lite om vad som förväntas av er. I vår klass handlar det mycket om ljudnivån i korridoren som vi övar på.

Vecka 5 är det dags för utvecklingssamtal och prao. Om du vet var du ska praoa så meddela gärna mig antingen här på bloggen, via mail eller bara muntligt. Tiderna för samtal får ni här nere. Om ni byter med varandra, meddela mig. Om tiden absolut inte passar, hör av er så ser vi vad vi kan lösa.

Idrotten nästa vecka hälsa Jessica

Vecka 3

Måndag: idrott

Tisdag: Eleverna slutar 13.30, se info i tidigare inlägg. Läxor i svenska och matte delas ut

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag:

💞 Trevlig helg önskar Noopur, Camilla och Camilla 💞

13 reaktion på “Veckobrev v. 2

  1. Hej, Vi har en praktikplats för Maria men de kan bara ta emot henne på fredag. Kan någon byta sin tid med oss? Vi har tid på fredag 12.20.
    Mvh Danielle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *