Veckobrev v.6

Hej, eftersom Noopur varit sjuk nästan hela veckan har olika lärare och fritidspersonal hoppat in och undervisat i gruppen en del och alla har varit fantastiskt duktiga på att vara flexibla och anpassat sig efter situationen, heja er 🌟

Den här veckan har vi jobbat extra mycket med SO geografi och vi lär oss hela tiden nya saker om Sverige. Vi har läst och diskuterat om årstider, klimat och växthuseffekten, om olika naturresurser och Sveriges största sjöar. Vi har även fortsatt öva på landskapen på en sida som heter Seterra, kanske ni kan ha en turnering hemma under helgen och se vem som får bäst tid? Frågan är om föräldrarna vågar anta utmaningen? 🤩

Vi har även påbörjat att skriva våra egna fabler i svenska som vi återkopplar och skriver färdigt nästa vecka 🌟

Info från Jessica om nästa veckas idrott:

Vecka 7

Måndag: Studiedag skola och fritids stängt

Tisdag: Ma-läxa in, Ma och Sv-läxa ut. Studiestöd

Onsdag:

Torsdag: Idrott

Fredag: 🍀 Alla med uppdrag: Arbetsro🍀 fredagsfinal: 💕

Trevlig helg önskar Camillorna och Noopur 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *