Veckobrev v. 11

Heeej 🤩🍀

I veckan har vi tränat mer på skala, och även börjat prova på att förstora egna bilder. Många tyckte det var väldigt svårt och gav upp lite för lätt, men nya tag och försöka igen är det vi har kommit överens om.

I svenskan har vi haft två läs- tester, ett i hastighet och ett i förståelse. Många tyckte även det här var lite svårt och väldigt mycket text som man inte hann med eftersom det gick på tid. Men även där så pratade vi om att inte ge upp och göra sitt bästa.

Vi har arbetat med ”A sunny Holiday” på engelskan och då tränat ord om färger o väder. Grammatiken handlade om I am, you are, he/she/it is.

I både NO och SO så forskar vi! Om en svensk uppfinning och om ett landskap i Sverige. Det här kräver mycket eget ansvar och att kunna strukturera sin tid. Ni har kommit väldigt långt och visar oftast en massa GRIT! 🍀

Och så har vi avslutat arbetet med Gustav Klimt, mönster och guld. Och träffat faddrarna för lite schack och lek.

Jessica hälsar att hon är mega-imponerad av klassen från i torsdags när Skapande skola var med och hade dans. Alla elever var så bra på att lyssna, delta och visa ett härligt engagemang 😍 Heja er!

Nästa vecka på idrotten så är skapande skola med båda lektionerna och ni fortsätter med dansen. På torsdag är det uppvisning för fadderbarnen. ⭐️

Camilla B är ledig från onsdag nästa vecka och en vecka fram. Då kommer Mikaela och Natalie C stötta upp lite extra i klassen.

Vecka 11

Måndag: idrott, 🍀 Alla med uppdrag: Att säga förlåt när man har gjort fel 🍀

Tisdag: läxa i Sv och Ma, in och ut. Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: 💞 Discofredag 💞

Trevlig helg önskar Noopur och Camillorna 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *