Veckobrev v. 11

Hej hej 🍀

Ännu en pangvecka 🤩

Först tackar vi skapandeskola som har varit med klassen och dansat ⭐️

Vi har under veckan arbetat vidare med våra svenska uppfinnare, räknat ut area och tränat geometri-begrepp på ett nytt sätt på Quizlet. Vi har börjat läsa en gemensam klassbok och så har vi pratat om jordklotet och vår galax!

I SO har vi forskat klart om våra landskap i Sverige. Idag passade vi på att vara ute i det fina vädret och göra en fältstudie över skolgården. Nu är arbetet i geografi avklarat och nästa vecka går vi över till historia – vikingatiden.

Vi skickade idag hem lite skolmaterial och det är ifall skolan skulle hålla stängt nästa vecka. Även fast det inte verkar så troligt, så gjorde vi såhär ändå. Viktigt att ni håller er uppdaterade här!

Jessica hälsar inför nästa vecka

Se den här filmen innan

Vi försöker få till en utflykt längre fram i vår till ett vattenreningsverk och har i dagsläget ett preliminärt datum, torsdag 7 maj. För att kunna få till det kommer vi behöva 1 eller 2 av er föräldrar som följer med och hjälper till den dagen. Kolla gärna om det skulle kunna funka och skriv här eller mail till mig så kan vi gå vidare i planerna.

Vecka 12

Måndag: Idrott 🍀veckan alla med: Vara mig själv 🍀

Tisdag: Sv o Ma läxor in och ut. Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: 💞 Rocka Socka 💞🧦

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *