Veckobrev v. 12

Hej🍀

Nu har jag nog jobbat den knasigaste veckan i mitt arbetsliv hittills 🤪 Men så bra har det gått! Både för er här på plats och er där hemma 🍀🤩

Vad vi har arbetat med vet ni sen tidigare inlägg från veckan så det går jag inte igenom igen. Däremot så förbereder vi inför kommande vecka.

Idag skickade vi hem arbetsmaterial igen. Detta ifall någon av er skulle bli hemma nästa vecka så har ni att jobba. Vi har också testat teams och skriva till mig såvi kan kommunicera. Kom ihåg att teams är ett verktyg för skolan ska fungera, ringa och chatta med oss vuxna vid behöv av hjälp/frågor. Vill ni ringa eller skriva till varandra får ni använda andra forum. Administratörer på kommunen och vi kan ta del av gammal historik och era konversationer.

Inför idrotten hälsar Jessica att uteidrotten fortsätter och kläder efter väder är viktigt! En planering kommer hon inte lämna i förväg eftersom hon vill kunna anpassa lektionen beroende på elevantal och personalnärvaro – vi övar på att vara positiva vid överraskningar och flexibla helt enkelt 🍀

Vecka 13

Måndag: idrott

Tisdag: Inga läxor lämnas in eftersom ni inte fått denna vecka. Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: 💞 Regnbågsfredag

Trevlig helg alla fantastiska 09:or 🤩😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *