Veckobrev v. 16

Hej! 🍀

Då var vi igång igen efter påsklovet. En väldigt trött vecka har det varit, hos många i klassen. Jag börjar med att lyfta eftermiddagslektionen, som vi också har pratat om i klassrummet, då eleverna är väldigt ofokuserade och trötta. Om det är slutet på läsåret, solen som börjar värma eller något annat vet jag inte. Men vi måste hjälpas åt att få lite lugn och ro även under det lektionspasset. Kanske börja ta med en frukt och vattenflaska att ha här på skolan 🍏

Vi har i veckan börjat skriva på vår egna kapitelbok Drakstriden, tränat 2 nya strategier för att räknat multiplikation med större tal, fått besök av kommunen som har velat undersöka vad vi tycker är viktigt med kommunens sophantering och källsortering. I historia har vi lärt oss om hur vikingarnas skepp såg ut och vad vikingatåg betyder. En ny högläsningsbok har vi börjat med – kan du berätta något hemma om den? Och idag så avslutade vi arbetet med van Gogh 🎨

Musikprov onsdag v. 20 hälsar Natalie. Material att ”plugga” inför finns i onenote – musik – inför provet. Natalie hälsar att ni har jobbat med materialet hela terminen och har ganska bra kolla men det är viktigt att repetera inför provet.

Vecka 17

🍀 Alla med: Accpetera olikheter 🍀

Måndag: idrott, behöver ej byta om då lektionen kommer ägnas åt att redigera eran bana – däremot mjuka kläder som du kan utföra banan i.

Tisdag: Sv och Ma läxa in, ny Ma läxa och Eng läxa delas ut. Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: Idrott

Fredag: 💞 Fredagsfinal: Rosafredag 💞

Trevlig helg önskar Noopur & Camillorna 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *