Veckobrev v.17

Hej! Vilken fantastisk vecka vi haft, inte minst vädret men också peppade och drivna elever, heja! 🤩

Vi har tränat mer uppställning multiplikation, division med minnessiffra ( oj vad vi kämpar!). Vi har börjat med astronomi, skriver vidare på vår kapitelbok och börjat arbeta med konstverket Skriet. I SO fortsätter vi undersöka vikingaskepp och andra begrepp kopplat till den tiden.

I veckan gav jag ut den första engelskaläxan som är lite större och svår. Jag har gått igenom med klassen hur och vad de ska göra. Allt finns på onenote – elevens namn- Hemuppdrag – eng. Om det är svårt tveka inte att höra av er 🍀 Framöver blir det endast engelska läxa, alltså inga fler Sv o Ma uppdrag.

Vecka 18

🍀Alla med: Peppa varandra 🍀

Måndag: Idrott

Tisdag: Eng och Ma läxa in, ny Eng läxa delas ut. Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:

Torsdag: Idrott.

💞 Torsdagsfinal: Hattorsdag 🤠👨🏻‍🎓👩‍🌾💂‍♂️👨‍🍳👨‍🚒👨‍🚀🧙‍♂️

Fredag: Röd dag – lediga (skola och fritids stängt)

Trevlig helg önskar Noopur och Camillorna 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *