En hälsning från Camilla E

Till hösten kommer jag tråkigt nog inte fortsätta jobba på skolan. Jag hade oavsett inte fått jobba kvar i klassen pga organisatoriska förändringar. Delvis därför kände jag att det var dags för mig att söka mig vidare på nya äventyr. De här 4 åren som jag jobbat på skolan har varit helt fantastiska och framförallt det här läsåret. Ni 09or är så fina, engagerade, positiva och helt enkelt bäst på allt. Det har varit en ära att få vara er lärare och det har varit häftigt att fått undervisa er och sett er växa både kunskapsmässigt men också som individer. Jag önskar er all lycka i framtiden 🍀

Nu får vi se till att njuta de sista veckorna som är kvar innan lovet ☺️

Kram på er 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *