Veckobrev v. 22

Hej 🤩

Den här veckan har vi fyllt med att skriva kapitel 6 (sista kapitlet) till Drakstriden, vi har i biologi diskuterat ord som ekologi, närmiljö och fotosyntes. Och så har vi sått ett solrosfrö 🌻 Vi är klara med arbetet om vikingatiden. Eleverna fick i slutuppgift bygga olika byggnader och föremål i Minecraft som de sedan skärminspelade för att visa och berätta om vad de har byggt, bra jobbat 🌟

Vi har också hunnit med att ha lite samtal med klassen, pratat om bl.a. kommentarer på varandras kroppar, svordomar, och hur man reagerar när man eller blir arg/ledsen. Klassen har önskat flera tillfällen att få prata, så vi hoppas hinna med ett tillfälle till innan sommarlovet.

Till idrotten nästa vecka hälsar Jessica


Vecka 23 🍀 Säg hej till någon du inte känner 🍀

Måndag: idrott

Tisdag: Klassen slutar 13.30. Sista engelskaläxan lämnas in, Ma-prov på morgonen.

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: 🍀 prickigt 🍀 

Vi skriver också om sista veckan här eftersom den ser lite annorlunda ut:

Vecka 24

Måndag: Lämna in IPad och laddare. Se info om det från tidigare inlägg här. Ingen idrott, däremot spelar vi brännboll med Jessica. Klassen slutar 13.00

Tisdag: Klassen går iväg på en eftermiddagspicknick. Vill föräldrar möta upp och ses vore det kul eftersom vi inte får träffas på sommaravslutningen. Mer info om plats o tid kommer. Klassen slutar 13.00

Onsdag: Sommaravslutning i klassrummet (endast för elever) kl. 8.30 – 9.30.

Trevlig helg 🌸🌼 Önskar Noopur o Camillorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *