Veckobrev v. 36

Hejhej 😃

Underbart att vara igång!

Eleverna har haft ett mindre SO prov, även första svenska orden har det varit förhör på. Vi har börjat laborera i kemi och undersökt ett mystiskt pulver. Alla fick efter lektionen göra en hypotes – har du berättar om den hemma? Vad tror du det mystiska pulvret är?

På svenskan har vi fortsatt arbetet med dikter, vi gjort en hjärtmall där eleverna välja att skriv/rita om ”inuti mig” eller ”runt mig” och nästa veckan ska vi gör en dikt av detta. Vi har även påbörjat arbetet med språklära – lång eller kort vokal och dubbelteckning. Detta är lite klurigt så längre fram kommer vi återkomma till det igen. Nästa vecka kör vi igång med ng-ljudet och reglerna kring dessa.

Idag har vi träffat åk 2 som är våra fadderbarn ⭐️ Vi har lärt känna varandra i grupper och tränat inför skoljoggen nästa vecka. På torsdag är det dags för skoljoggen!


Nu kommer också årets schema 🍀

Till idrotten hälsar Jessica och Helena

Se film till tisdagen här

Vecka 37

Måndag:

Tisdag: idrott

Onsdag:

Torsdag: skoljoggen, se info ovan

Fredag:

🤩 Trevlig helg önskar Noopur, Helena och Frida 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *