Veckobrev vecka 38

Hej 🤗

Dagarna rullar på och vi är redan förbi mitten av september 🍁. Här i plugget kör vi på med fulla rullar och ägnar massa tid åt att förbereda inför kommande samtal nästa vecka. Vi utvärderar gamla mål, ser på resultat av Ma-prov, stavningstest och funderar ut nya mål att sätta upp inom kärnämnen.

Såklart hinner vi med en del av det vanliga skolarbetet också, labbar vidare på NO, börjar avsluta Unit 1 i engelskan (avslutas med ett litet test på fredag nästa vecka), och diskuterar olika medier i SO:n.

Vill du titta igenom Unit 1 i engelskan så kan du kolla i onenote – innehållsbibliotek – whats up – vad kan du? Där hittar du info om vad vi har gått igenom för varje kapitel och du kan börja fundera lite på vad som du kan och vad du behöver träna mer på 🇬🇧

I svenskan är n-ljudet och reglerna kring det klart. Nästa vecka blir det m-ljudet. Vi tar ett ljud i veckan, går igenom reglerna, gör övningsuppgifter i Showbie och har Elevspelsuppdrag (extra Natur och Kultur) – dessa uppgifter ska du se till att bli klar med varje vecka. Sedan har vi ”ord att stava” som du övar på inför fredag. På detta sätt kommer vår stavning bli toppen 🌟 utmed hösten. Totalt är det sju ljud vi ska gå igenom.

På idrotten har vi kört igång med orientering:


Till nästa vecka hälsar Jessica och Helena

Se filmen här inför idrotten

Kommande vecka ser lite annorlunda ut med tider och ämnen eftersom det är samtal på både mellanstadiet och högstadiet. Var uppmärksam här nere på veckoinfon.

Vecka 39

Måndag: ingen SO, lektion med Noopur istället. Eleverna slutar 13.45

Tisdag: idrott

Onsdag: Eleverna slutar ca 13.00 och då börjar även utvecklingssamtalen

Torsdag: Eleverna slutar ca 13.00 och då börjar även utvecklingssamtalen. Ingen idrott

Fredag: Har du haft ditt samtal hemma, redogör för Noopur under dagen. Kort test i engelska unit 1 (vi tränar på skolan).

Vecka 40 Måndag och Tisdag (28-29 september) är det studiedagar – skolan stängd! Fritids öppet.

Trevlig helg önskar Noopur, Helena och Frida 🍀🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *