Veckobrev v. 45

Hej 🍀

En annorlunda vecka med många hemma, både personal o elever. Men vi som har varit här har jobbat på och kämpat 👍

Vi räknar vidare med bråk och decimaltal och försöker växla mellan de olika sätten. I kemin har vi testat värma upp våra pulver och många började få en tydlig hypotes kring det röda pulvret. Kommer du ihåg hur det luktade? I samband med att vi eldade hade vi också en brandövning som gick väldigt bra för klassen 👍 🔥

I SO har klassen börjat arbeta med religion och i svenska fortsätter vi med stavning, vi skrivtränade med ett Hemuppdrag i onsdags och har vi jobbat vidare med Pärlor av glas. Tyvärr blev veckans författarbesök inställt pga ökad smittspridning och hårdare restriktioner. Det besöker är ombokat till våren och vi hoppas såklart att vi då kan genomföra det. Även nästa veckas naturskola är inställt.

Inför nästa veckas idrott hälsar Helena o Jessica

Enligt nya riktlinjerna ska eleverna inte byta om och duscha. En rekommendation är att eleverna de dagar de har idrott har kläder som är lämpliga att röra sig i samt gärna inneskor/strumpor med halkskydd.

Vecka 46:

📚 Hela Höjden läser 📚 Den här veckan fokuserar vi extra på läsning. Varje lektion kommer vi börja med lite läsning, vi räknar sidor och läser både tyst och högt. Hinner ni där hemma läsa något? 😊

Måndag:

Tisdag: idrott, studiestöd

Onsdag:

Torsdag: Idrott, Ma-läxa. Sv- läxa (kapitel 7-8) plus Skrivuppgift som finns i onenote – ditt namn.

Fredag: 💞 Mysfredag/ Pyjamasfredag 💞. Veckans ord


🍀 Trevlig helg önskar Noopur, Frida och Helena 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *