Veckobrev v 51 🎄

Hej!

Nu så har vi arbetat färdigt för den här terminen! 🌟 Även sista veckan har gått bra och vi har legat i, vi har skrivit färdigt våra Christmas stories, avslutat och redovisat våra Egna religioner och faktatexterna på ”hitte-på-djuren” – så fantasin har flödat fritt kan man säga. Vi har även försökt att komma i mål med våra uppdrag i Nomp och på Elevspel och ni har verkligen kämpat på in i det sista 🍀.

Tillsammans gjorde vi en utvärdering på vad vi arbetat med under terminen. Sedan gjorde ni individuellt en reflektion över vad ni var mest stolta över, vad som varit svårt, vad som varit roligt och vad ni fått kämpat med. Det är alltid kul att se hur mycket det blir på en termin! Sedan har vi också trappat ner; tittat på film, spelat spel, lekt tomtesmyg och städat i klassrummet inför vårterminen.

Om ni behöver idéer vad ni kan hitta på under jullovet kommer här ett jullovsbingo! 🧑‍🎄🎄🤶

Vecka 2:

Måndag: studiedag – skola och fritids stängt och ni är lediga.

Tisdag: idrott

Onsdag: bild

Torsdag: slöjd, idrott

Fredag: musik

Som jag sa till er idag har det varit roligt att ha fått vara med er dessa veckor❣️. Vi ses igen tisdagen 12/1-21 kl 8:10 och då hälsar vi också er nya lärare Yumona välkommen!

🎄 Tack för fina presenter! Ha ett härligt jullov och vi ser fram emot att träffa er 2021! 🎄

God jul & Gott Nytt År! 🥳
önskar Helena & Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *