Skolstart!

Hej, hoppas att ni haft ett lugnt och skönt jullov! Nu är det dags att äntligen ses igen och ta oss an sista terminen i årskurs 5. Vi har lite förändrade starttider på grund av pandemin, detta för att undvika trängsel. I morgon tisdag börjar vi 8.20, vilket vi kommer att göra tisdag-fredag. Måndagar är som vanligt klockan 8.30.

Liksom tidigare så är det viktigt hur vi beter oss, att vi håller avstånd, inte samlas för många på samma ställe och tvättar händerna. Nu har jag, Yamuna börjat och det ska bli så spännande att träffa er alla. Jag kommer att vara på plats från och med torsdag denna vecka men Helena kommer att vara i klassen och även vara med mycket de två första veckorna. Nu kommer första läxan 🙂 Till på torsdag så vill jag att du fotograferar någonting i hemmet eller i närmiljön som just du tycker väldigt mycket om eller som symboliserar just dej. Ett exempel skulle kunna vara en bild på ett husdjur eller en bild på en fotboll. Detta ska du sedan få visa upp på skolan.

Vi ser fram emot en spännande termin, 🍀

hälsningar Yamuna och Helena


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *