Vanliga veckor :)

Hej!
Vi har under de första två veckorna nu gått dubbelt jag och Helena men denna vecka återgår vi till det ”vanliga”. Jag kommer ha Noopurs alla ämnen det vill säga matematik, engelska och No och Helena har som tidigare, idrotten och svenskan. Det har varit två väldigt roliga första veckor tillsammans med eleverna, vi lär fortfarande känna varandra men de har varit väldigt duktiga och hjälpsamma med att berätta om rutiner och annat. Fantastiska barn!

Lite kort om mej då, jag heter Yamuna Govindasamy och har varit Ma/No/Eng lärare i ungefär 6 år och trivs hur bra som helst med det! Jag har arbetat ett år i kommunen och resterande år i Sollefteå, där jag växte upp. Nu har jag sånt flyt att vi rivstartar med utvecklingssamtalen och då har även jag möjlighet att få ”träffa” er. Jag och Helena påminner eleverna om att hålla sina utvecklingssamtal med er där hemma denna vecka och senare under veckan kommer eleverna få en digital inbjudan via teams och sedan ringer vi upp v.5. Har ni några frågor kring detta eller något annat så kontakta antingen mej eller Helena. Vi nås bäst på mejlen.

Ha en fortsatt fin vecka! 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *