Välkomna tillbaka!

Välkomna tillbaka till Höjden! Hoppas att ni har haft en skön sommar och känner er redo för skolåret som väntar. För nu börjar ett spännande läsår med både nya och gamla ämnen. En annan nyhet är att klassen får Magnus Myrberg som mentor tillsammans med Yamuna. Magnus presenterar sig såhär:

”Magnus heter jag och är ny lärare på skolan och mentor för 6A tillsammans med Yamuna. Eleverna i åk 6 kommer att möta mig som lärare i So och hem- och konsumentkunskap. Jag är 46 år gammal, gift med Ida som också är lärare, och vi bor i Uppsala sedan många år. På fritiden ägnar jag mig gärna åt byggnadsvård, trädgårdsarbete, vandring i skog och fjällvärld samt olika former av kulturupplevelser. Jag ser mycket fram emot att lära känna eleverna och hoppas på ett gott och nära samarbete med alla vårdnadshavare.”

Första skoldagen har vi ”Meet the teacher”. Det innebär att eleven plus en vårdnadshavare kommer på ett kortare samtal och träffar mentorerna Yamuna eller Magnus. Tiderna för samtalet hittar ni nedan.

Ha en trevlig helg. Vi ser fram emot att träffa er på tisdag!

Yamuna & Magnus 🌻🍀😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *