Schema 18-20/8

Idag tisdag har vi träffat elever och vårdnadshavare för ”Meet the teacher”, ett introduktionssamtal inför läsåret. Tack för trevliga och viktiga samtal. 🍀 Se till att läsa igenom, skriva under och returnera de blanketter som delats ut. Tack på förhand!

Onsdag 18/8 – fredag 20/8 går eleverna i skolan kl 8.10 – 13.00 och äter lunch i matsalen. Under onsdagen har klassen schemabrytande aktiviteter med oss mentorer. Torsdag och fredag påbörjas undervisningen i olika ämnen.

Vänligen 😊

Yamuna & Magnus , mentorer 6A

yamuna.govindasamy@edu.sigtuna.se och magnus.myrberg@edu.sigtuna.se

Ps. Imorgon onsdag bjuder vi mentorer på fika efter lunch. Det blir hembakad laktosfri pitekaka och gluten- och mjölkfria chokladbollar sötade med dadlar. Välkomna till ett nytt skolår.

Pitekakan innan den skars i bitar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *